Close sidebar

Städ och allservice i hela Stockholm.

Stockholm Städ grundades år 2022 som en direkt respons på krisen i Ukraina. Vi såg en möjlighet att kombinera vårt engagemang för socialt ansvar med vår passion för städning. Vi ville erbjuda mer än bara tillfällig hjälp – vi ville skapa en plattform för integration och möjlighet till en ny start i livet. Genom att erbjuda anställningar med trygga arbetsvillkor, hoppas vi kunna göra en verklig skillnad för våra medarbetare och deras familjer.

Idag är vi stolta över att vara en stabil och ansvarsfull arbetsgivare för flera medarbetare från Ukraina. Våra anställda är hjärtat i vårt företag, och vi värderar deras insatser högt. Förutom att erbjuda en trygg anställning med fast månadslön och kollektivavtal, går vi steget längre för att stödja våra medarbetare. Vi erbjuder utbildning i svenska och engelska under arbetstid, vilket inte bara hjälper dem i deras dagliga arbete utan också underlättar deras integration i det svenska samhället.

Vår vision är att vara det självklara valet för städtjänster i Stockholm, kända för vår kvalitet, pålitlighet och vårt engagemang för social hållbarhet. Vår mission är att leverera utmärkt städservice samtidigt som vi skapar meningsfulla arbetstillfällen för dem som behöver det mest.

Stockholm Städ erbjuder ett brett utbud av städtjänster för både privatpersoner och företag. Oavsett om det handlar om regelbunden hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning eller specialiserade städtjänster, kan du lita på att vi levererar resultat av högsta kvalitet. Vi använder miljövänliga produkter och metoder för att säkerställa en säker och hållbar städning.

För oss innebär social hållbarhet att skapa en arbetsmiljö där alla känner sig värdefulla och inkluderade. Vi tror på att ge tillbaka till samhället och att stödja våra medarbetare att nå sin fulla potential. Genom vårt arbete hoppas vi kunna inspirera andra företag att också ta ansvar och bidra till en bättre värld.