Våra tjänster


Vad kan vi hjälpa er med?

För bostadsrättsföreningar


Vi utför exempelvis trappstäd, byggstäd och annan fastighetsanknuten städning. Vi kan också hjälpa till med andra fastighetsnära tjänster. Läs mer eller kontakta oss via knappen nedan.

För företag


Vi utför exempelvis kontorsstäd, flyttstäd och byggstäd. Läs mer eller kontakta oss via knappen nedan.

BOSTADSRÄTTSFÖRENING

Trapphus


Vi tar gärna hand om er trappstädning! Med en välskött trappuppgång ökar både trivseln för de boende och gäster, och livslängden på ytor och material i fastigheten.


KONTAKTA OSS

Gemensamma utrymmen


Vi utför storstädning av exempelvis tvättstuga och gemensamhetslokaler. De lokaler som används regelbundet behöver städas ordentligt med jämna mellanrum. Anlita oss för storstädning så blir ert löpande underhåll enklare och det blir mer trivsamt att vistas i lokalerna.


KONTAKTA OSS

Byggstäd


Har ni renovering på gång? Det blir alltid smutsigt på och omkring en byggarbetsplats eller vid en renovering. Anlita oss för att städa ordenligt när allt är klart, så kan ni njuta av resultatet utan smuts och hälsofarligt bygdamm som ligger kvar. 


KONTAKTA OSS

FÖRETAG

Kontor


Anlita oss för att säkerställa att kontoret är rent och snyggt så det är lätt att trivas. Vi anpassar vår städning efter era behov, oavsett stolek på företag eller kontor.


KONTAKTA OSS

Flyttstädning


Låt oss sköta flyttstädningen! Att flytta är både tids- och energikrävande - lämna städningen till oss så kan ni vara säkra på att lämna ifrån er rena och snygga lokaler.


KONTAKTA OSS

Byggstäd


Det blir alltid smutsigt på och omkring en byggarbetsplats eller vid en renovering. Anlita oss för att städa ordenligt när allt är klart, så att ni kan lämna över ett rent och snyggt resultat utan kvarliggande byggdamm och smuts. 


KONTAKTA OSS